Nov 29, 2010

Decemberzegels 2010!
Dit jaar kreeg PiP Studio de eervolle opdracht om voor TNT Post de Decemberzegels te mogen ontwerpen. Pip koestert haar kerstverzameling en daarom heeft ze dit zorgvuldig in een mooie houten kist opgeborgen. Elk stuk uit haar verzameling heeft een eigen geschiedenis, samen vertellen ze PiP haar kerstverhaal.

Ieder jaar als zij de kist tevoorschijn haalt, staat zij even stil bij alle dierbare herinneringen die kleven aan ieder pronkstukje. Het één kreeg ze van een dierbare vriend, het andere hing ooit bij oma in de boom en soms was het gewoon een eigen kinderknutselstukje wat haar moeder altijd trots in de vensterbank zette tijdens deze gezellige decembermaand. Deze curieuze bonte verzameling diende als grote inspiratie bron voor de Decemberzegels 2010.

Pip thuisagenda gratis bij aankoop van 3 velletjes kerstzegels! (Only available in Holland)

De Decemberzegels zijn vanaf 23 november, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij de reguliere verkooppunten. Voor meer informatie of online bestellen van de zegels kijk op: TNTpost.nl

6 comments:

 1. Ik heb de zegels en de agenda :-) ziet er super mooi uit
  Liefs Tina

  ReplyDelete
 2. I adore these Christmas cards.. they are full of the most delightful nostalgia.

  Michele

  ReplyDelete
 3. Wat leuk, deze blog! Ik ben helemaal dol op Pip, heb nu na een aantal jaar het niet gedaan te hebben weer kerstkaarten verstuurd vanwege het Pip design, en helemaal leuk, die agenda!

  ReplyDelete
 4. Die heb ik!

  het enige wat ik wel mis bij pip studio zijn pyama's haha, of ''thuispak'

  ReplyDelete
 5. Read more on the PiP studio facebook-page!

  http://www.facebook.com/pages/PiP-studio/112049988855842

  ReplyDelete